Jízda do budoucnosti v elektromobilu Tesla Model 3 Performance: 20–60 min. jako spolujezdec i řidič

899 Kč −5 % od 849 Kč
Vybrat variantu
jizdateslou.cz (13 poboček) (kontakt) Praha  (mapa) 6 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Tereza Linhartová

Dobrý den, zaujal mě balíček na 60 minut pro jednoho řidiče a spolujezdce. Chci se zeptat, zda je to myšleno tak, že kdybych dala dárek příteli (=řidič), tak spolujezdcem je jeho blízká osoba (tedy ne náhodný člověk, který si třeba zakoupil voucher pro spolujezdce)

jizdateslou.cz


Dobrý den, ano pochopila jste to správně , majitel voucheru si může sebou vzít jednoho spolujezdce zdarma a v případě že by chtěl vzít další je to možné na místě doplatit 300,–/ osoba, je to jeho kamarád, manželka, přítelkyně atd. a užijete si Teslu společně, v této variantě je řízení 30 min a zbytek je ukázka vozu instruktáž a na konci hraní hry v autě, pokud by jste chtěli delší dobu řízení bez hraní her doporučuji 40 min řízení ( cena je skoro stejná ) Kmínek jizdateslou.cz

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru